GDPR

GDPR

Societatea Comerciala PRIMERA CHOISE SRL este o societate infiintata si guvernata de catre legea romana si are ca obiect principal de activitate 7711 (ACTIVITATI DE INCHIRIERE SI LEASING DE AUTOTURISME SI AUTOVEHICULE USOAR si este inregistrata la Registrul Comertului cu J23/2363/2009 si Cod de Identificare Fiscala RO26155572.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prezenta sectiune va explica unde si cum vor fi utilizate datele dumneavoastra cu caracter personal.
Vom prelucra doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le furnizati si pentru care va dati consimtamantul la prelucrare.
Nu vom transfera la terti datele dumneavoastra cu caracter personal decat in situatii prevazute si impuse de legislatia in vigoare.

1.Utilizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea de catre dumneavoastra a datelor cu caracter personal este necesara pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale ce ne revin pentru desfasurarea activitatii curente.De asemenea informatiile ne sunt necesare pentru indeplinirea obligatiilor noastre contractuale respectiv pentru inchirierea ,derularea,modificarea,completarea sau incetarea contractului cu dumneavoastra.

2.Categorii de informatii pe care le colectam

Datele cu caracter personal pe care le colectam sunt cel furnizate de dumneavoastra fie in mod direct fie prin intermediul societatilor cu caresubscrisa colaboreaza.Datele cu caracter personal preluate sunt : Nume,prenume,domiciliu,datele actului de identitate,CNP,datele permisului de conducere,datele cardului bancar utilizat,numar de telefon,email.Datele sunt colectate atunci cand deveniti clientii nostri.Datele vor fi stocate cel putin pe perioada prevazuta de lege pentru pastrarea/arhivarea contractelor pentru inchirierea si desfasurarea carora sunt colectate precum si a inscrisurilor aferente.

3.Scopul colectarii datelor cu caracter personal

Prelucram datele dumneavoastra personale doar in scopuri legitime respectiv in vederea inchirierii,desfasurarii,executarii,modificarii,completarii,incetarii contractelor cu caracter comercial dintre subscrisa si persoana dumneavoastra pentru scopurile descrise anterior.

Securitatea datelor

www.inchirieri-masini.com acorda o atentie deosebita securitatii datelor transmise. Respectam standardele general acceptate pentru a proteja datele personale si de indentitate transmise catre noi, atat in timpul transmiterii lor cat si dupa primirea acestora. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere a datelor prin internet sau metoda de stocare a acestora intr-un mediu electronic, nu este 100% sigura. Din acest motiv, va rugam sa nu introduceti datele cartii de credit in formularele de pe website-ul nostru, decat daca datele cartii de credit sunt mentionate ca fiind obligatorii.