Termeni si conditii

I.                   Conditii de Inchiriere

Perioada minima de inchiriere a masinilor pe care le oferim este de 3 zile, adica 72 de ore, ceea ce inseamna ca nu puteti inchiria o masina de la noi pentru o perioada mai scurta de timp.

Daca din diferite motive veti intarzia referitor la termenul de restituire a masinii, trebuie sa stiti ca prima ora de intarziere este gratuita, dupa care veti fi taxat, conform contractului de inchiriere a masinii.

Deasemenea daca rezervati o masina cu predarea sau/si preluare la o adresa indicata de dvs si nu onorati comanda sunteti direct raspunzator si trebuie sa achitati taxa de predare sau preluare.

Nu acceptam mai mult de doi soferi suplimentari, iar contractul nu poate fi facut pentru mai mult de doua persoane care vor conduce masina.

Nu includem pretul combustibilului in pretul inchirierii, ceea ce inseamna ca acesta trebuie platit de dumneavoastra.

Clientii vor trebui sa returneze masinile inchiriate in aceleasi conditii tehnice si estetice, si cu nivelul de carburant avut la inchiriere atunci cand masinile au fost preluate.

Daca veti dori sa inchiriati o masina, va trebui sa aveti minim 23 de ani impliniti, si nu putem inchiria nici o masina in cazul in care aceasta conditie nu este indeplinita.

Trebuie sa detineti un permis cu o vechime mai mare de 12 luni, si nu inchiriem nici o masina, daca nu veti indeplini aceasta conditie.

Plata garantiei pentru masina inchiriata:

Despre garantie putem spune ca este franciza clientului in ceea ce priveste contractul de asigurare FULL CASCO, ceea ce inseamna ca este protejat in cazul in care vor exista din nefericire unele daune provocate pentru masina din vina sa.

Referitor la valoarea garantie, putem spune ca aceasta este cuprinsa de cele mai multe ori intre 100 de euro, si 2000 de euro, iar pretul acesteia depinde de masina pe care doriti sa o inchiriati, pretul ei, si beneficiile pe care le ofera.

In ceea ce priveste plata acestei garantii putem adauga ca se poate face cu o carte de credit, sau cash, si va trebui efectuata in momentul in care veti prelua masina, si va veti incepe calatoria.

Aceasta plata a garantiei va trebui sa fie facuta indiferent de perioada pentru care veti dori sa inchiriati o masina.

Puteti opta si pentru asigurare aditionala (Protectie integrala)si in acest sens se va stabili un tarif in functie de autoturismul pe care doriti sa il inchiriati si de perioada pentru care veti dori sa faceti acest lucru. Asigurarea de acest gen, este cea conform careia, veti scapa de orice cost suplimentar in cazul avariilor sau a daunelor aparute in cazul autoturismului inchiriat. Insa aceasta asigurare nu poate acoperi daunele provocate ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a autovehicul,fumat, geamurile si anvelopele,daune ce se pot produce voluntar /involuntar in interiorul masinii.Deasemenea aceasta asigurare nu acopera nici actele de vandalism,daune aparute in urma nerespectarii normelor circulatiei rutiere si/sau depasirea vitezei legala, Astfel firma de inchirieri auto poate percepe o taxa aditionala in acest sens in functie de gravitatea daunelor, iar cel ce le-a provocat va trebui sa plateasca pentru acestea.

Firma noastra va pune la dispozitie doua pachete pentru o inchiriere transparenta si fara griji;

Asigurare de Baza-in acest pachet aveti inclus RCA-ul obligatoriu conform normelor CSA in vigoare.Daca produceti un accident,daune sau defectiuni asupra autoturismul inchiriat sunteti direct raspunzator pentru contravaloarea costurilor aparute.

Protectia Integrala-va ofera confortul unei inchirieri cu 0 risc si 0 griji.Pachetul contine RCA-ul obligatoriu conform normelor CSA in vigoare si protectie totala,excluse fiind geamurile si anvelopele si nu acopera actele de vandalism.Obligatia dvs este doar sa ne anuntati cand si daca apar orice fel de probleme astfel incat sa va putem ajuta in rezolvarea problemelor survenite.

Returnarea garantiei se face:  

Veti primi banii de garantie inapoi in cazul in care veti restitui masina in aceleasi conditii in care se afla la momentul preluarii de catre dumneavoastra.

Clientul este obligat si direct responsabil sa prezinte pentru orice dauna acte justificative de la organele abilitate,nu este acceptata Amiabila.

Este foarte important sa stiti ca nu aveti voie sa parasiti tara cu o masina inchiriata de la noi in cazul in care nu aveti acordul nostru.

II.                 Tarifare

Este important sa stiti ca la pretul pentru inchirierea unei masini se pot adauga si unele taxe suplimentare, despre care vom vorbi in continuare.

Livrarea sau preluarea masinii facuta in afara sediului firmei noaste se plateste astfel incat pentru preluare veti achita 30 euro, iar pentru returnare tot 30 euro.

Livrarea sau preluarea masinii facuta in afara in afara orelor de program (9:00-18:00) se platesc cu 10 euro, iar pentru returnare tot 10 euro.

Taxa de aeroport trebuie platita in cazul in care veti dori sa inchiriati o masina si aceasta trebuie sa ajunga in aceasta locatie, si trebuie sa achitati 10 euro pentru predare si 10 euro pentru returnare.

Taxa de disclocare estea aceea conform careia dumneavoastra veti dori sa returnati masina in alt oras fata de cel in care ati inchiriat-o, iar aceasta taxa se plateste in functie de numarul de kilometri intre cele doua localitati.

Daca veti dori sofer aditional, va trebui sa platiti 20 de euro de sofer, indiferent de perioada pentru care veti dori sa inchiriati masina.

Pentru scaunul de copii va trebui sa achitati o taxa de 20 euro/contract, indiferent care este perioada pentru care veti dori sa inchiriati o masina.

Taxa pentru anvelopele de iarna este de 4 euro indiferent de perioada pentru care veti dori sa inchiriati o masina, si taxa este valabila pentru toata durata anotimpului rece.

Fumatul in interiorul masinilor noastre este strict interzis si este taxat cu penalitate in valoare de 100euro.

Returnarea autoturismului excesiv de murdar (pete pe tapiterie,gunoi menajer,urme de picioare pe bord si/sau scaune,miros de tigara etc) se taxeaza cu 100euro.

Si pentru livrarea masinilor in alte orase se percepe o taxa de dislocare pe care va trebui sa o achitati, in cazul in care nu exista o masina a firmei in acea locatie, la data la care doriti dumneavoastra sa o inchiriati. In acest sens taxa ce va trebui platita se va calcula in functie de distanta intre cele doua localitati ceea ce poarta denumirea de distanta de dislocare.

In cazul in care doriti sa inchiriati o masina pentru o perioada mai lunga de 30 de zile, puteti avea parte de o oferta personalizata, ceea ce inseamna ca puteti avea unele beneficii si preturi pe care le veti negocia cu firma de inchiriere.

Preturile pentru inchirierea unei masini pot include asigurare CASCO, asigurare RCA, kilometri nelimitati.

Preturile nu includ combustibilul.

Daca veti dori sa inchiriati o masina cu tot cu sofer, va trebui sa achitati o taxa suplimentara.

Daca veti pierde la masina inchiriata cheile, actele sau placutele de inmatriculare, atunci vi se va opri taxa de garantie, adica echivalentul a 150 de euro.

Deasemenea orice prelungire a contractului de inchiriere se poate face doar dupa achitare,altfel dupa 5 ore de la expirarea contractului de inchiriere autoturismul se considera furat.Organele abilitate vor fi anuntate.

III.              Efectuarea Rezervarilor

In cazul in care doriti sa faceti o rezervare pentru masina dorita, puteti intra pe www.inchirieri-masini.com sau ne puteti contacta la numarul de telefon +40 727 840 840, si de asemenea la adresa de email: office@inchirieri-masini.com.

Daca veti face acest lucru cererea dumneavoastra trebuie sa contina unele cerinte, dupa care ne putem da seama de ce anume doriti sa inchiriati si perioada. Astfel in rezervarea pe care doriti sa o faceti trebuie sa includeti:

-          Tipul masinii;

-          Perioada pentru care doriti sa inchiriati masina;

-          Ora si locul in care doriti sa preluati masina;

-           Numele, prenumele clientului, numele si prenumele celui de-al doilea sofer in cazul in care acesta difera de numele clientului, si optati pentru a trece doua persoane in contractul de inchiriere in rubrica soferi;

-          Numarul de soferi care vor conduce masina pe perioada inchirierii acesteia (Daca nu veti declara persoanele care vor conduce masina, si din nefericire va avea loc un accident, dumenavoastra va trebui sa suportati toate cheltuielile pentru reparatii, daca acea persoana nedeclarata a fost cea care a produs accidentul;

-          Modalitatea de plata pentru care doriti sa optati ( numerar, ordin de plata, carte de credit )

-          Moneda in care veti dori sa efectuati plata (Euro, Usd, Ron).

IV.              Anularea Rezervarilor

Daca veti dori sa anulati o rezervare facuta anterior, trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru cu minim 48 de ore inainte de a prelua masina si de a incepe inchirierea masinii pentru care ati optat. In cazul in care nu se va intampla acest lucru, atunci trebuie sa achitati integral valoarea inchirierii pentru perioada trecuta initial in rezervarea pe care ati facut-o.Deasemenea se poate percepe plata unui avans,avans care se pierde in cazul in care nu onorati rezervarea.

Daca aveti alte intrebari si nelamuriri nu ezitati sa ne contacti la adresa de email: office@inchirieri-masini.com, sau la datele de contact expuse pe site, si in cel mai scurt timp veti avea raspunsuri la tot ceea ce este legat de serviciile de inchirieri masini pe care le oferim.