Informatii

Lucruri neobisnuite despre masini de inchiriat

Cercetatorii si statisticienii nu stau degeaba, si calculeaza, cerceteaza tot felul de lucruri interesante despre, practic, orice exista pe pamant. Unul dintre aceste studii a aratat ca oamenii sunt mai atenti atunci cand manevreaza sau au in grija lucruri si bunuri care nu sunt ale lor. Aici intra, fara indoaiala, si categoria: masini de inchiriat.  Soferii care obisnuiesc sa inchirieze masini tind sa fie mai responsabili, mai atenti, astfel ca pe strazile din lumea intreaga s-au inregistrat foarte putine accidente in care sa fie implicate masini de inchiriat iar in acele accidente in care au fost impiate astfel de masini, nu a fost vina soferului care o conducea. Iata un imbold destul de bun cand vine vorba de inchirierea unei masini. Pe langa economia de timp si bani, vei avea mai multe grija de tine si de familia ta. Toate acestea doar daca apelezi la masini de inchiriat.

inchirieri-auto-bmw-seria-3-inchiriaza-bmw-seria-3-in-bucuresti-2285-1Un alt lucru demonstrat de cercetatorii straini este ca mai mult de jumatate din parerea pe care si-o formeaza oamenii despre noi are o  legatura stransa cu bunurile pe care le detinem, masina pe care o conducem si aparenta in general. Iata de ce  vom vedea oamenii de succes ca coboara din bolizi de lux, sau cu sute de cai putete sub capota. Masinile scumpe sau puternice creeaza impresia de forta fizica si mentala, o imagine greu de ignorat atunci cand persoana respectiva doreste sa obtina ceva. Nu ma putin de 70% din esantionul statistic a demonstrat ca  o persoana poate obtine orice isi doreste daca este vazuta coborand dintr-o masina de lux, o masina clasica sau una puternica.

In cazul in care nu aveti o astfel de masina, dar va doriti sa incheiati un targ sau o afacere, ce-ar fi daca ati alege sa inchriati una, pe perioadanegocierilor. Si faceti in asa fel incat sa fiti vazut coborand din masina superba pe care ati inchiriat-o. nu veti regreta alegerea facuta, iar rezultatul va merita investitia facuta in masini de inchriat.

Lasa un comentariu