Informatii

A crescut numarul de inchrieri masini

Tot mai muti tineri care sunt in cautarea succesului apeleaza la tot felul de noutati care sa-I ajute sa atinga bunastarea perfecta. Astfel ca, in conditiile in care preturile masinilor nu sunt in scadere, tinerii au descoperit avantajele inchirierii unei masini.

Acestia invoca tot felul de motive pentru care inchirierea unei masini este mai profitabila decat cumpararea uneia.  Primul lucru la care se gandesc cu totii atunci cand vine vorba de inchirieri masini este diversitatea. Tinerilor le place sa conduca masini diferite in fiecare luna fara sa fie nevoiti sa cumpere altele. De ce sa-mi cumpar o masina, cand pot sa conduc masini diferite in zile diferite, fara sa  fie nevoie sa ma gandesc ca trebuie sa-I schimb anvelopele, ca trebuie sa-I schimb uleiul sau ca trebuie sa platesc atatea taxe si impozite la stat. Abia am  timp liber, de ce as vrea sa mi-l petrec pe langa ghiseele de la primarie, can dpot sa ma plimb linistit cu orice masina imi doresc?

Investitia este prea mare, pentru a conduce aceeasi masina 10 ani, spun acestia, iar costurile de intretinere sunt ridicate, astfel ca investitia intr-o masina noua nu-si are rostul. In 10 ani cheltui o multime de bani cu care mai bine inchiriezi masini pentru acre nu trebuie sa-ti faci prea multe griji. Lipsa unui loc de parcare, lipsa timpului pe care il  poti petrece stand in service-uri sunt motive suficiente care determina tinerii sa apeleze la inchirieri masini ori de cate ori au nevoie de o masina. Acestea sunt doar doua dintre multele motive pentru care tinerii nu mai vad rostul investitiei intr-o masina proprie. Prefera sa cheltuie mai putini bani pe o masina care sa le foloseasca o  perioada de timp, pentru ca mai apoi sa renunte laea,pentru o alta mai buna.  Adevarul este ca punand problema banilor in aceasta tema, este vizibil de ce firmele de inchirieri masini au tot mai multi clienti, pe zi ce trece.

Lasa un comentariu